Anunturi gratuite,director web,adauga anunt pe melin.ro

Vladimir Plahotniuc are interzis în SUA – Anunturi gratuite,director web,adauga anunt pe melin.ro

Vladimir Plahotniuc are interzis în SUA

„Această desemnare este făcută în conformitate cu secțiunea 7031 (c) din Legea 2020, a Departamentului de Stat, a Operațiunilor Externe și a Programelor conexe, Legea 2020 (Div. G, P.L. 116-94). În conformitate cu secțiunea 7031 litera (c), odată ce secretarul de stat desemnează funcționarii guvernelor străine pentru implicarea lor, direct sau indirect, în corupție semnificativă, persoanele respective și membrii familiei lor imediate sunt neeligibile pentru vizele în Statele Unite”, se arată în declarația de presă a Departamentului de Stat al SUA, scrie unimedia.info.

Legea impune, de asemenea, secretarului de stat să desemneze public sau în mod privat sau să identifice acești funcționari și membrii imediatului ai familiei.

Pe lângă Plahotniuc, persoane indezirabile au fost desemnate soția sa, Oxana Childescu, fiul său, Timofei Plahotniuc și copilul său minor.

„Acțiunile corupte ale lui Vladimir Plahotniuc au subminat statul de drept și au compromis sever independența instituțiilor democratice din Moldova. Astăzi, îl desemnez public. SUA stă alături de Moldova în lupta împotriva corupției”, a scris pe pagina sa oficială de Tweeter Mike Pompeo.

cezieazi.ro 🇷🇴 ce zi e astazi ? 🎁 #cezieazi

Sursa articol : https://www.realitatea.net/stiri/extern/vladimir-plahotniuc-are-interzis-in-sua_5e1ca4d7c90a0e11ae6cfbbc