Anunturi gratuite,director web,adauga anunt pe melin.ro

Videoconferință CE pe tema noului coronavirus. Preşedintele României participă la reuniunea online – Anunturi gratuite,director web,adauga anunt pe melin.ro

Videoconferință CE pe tema noului coronavirus. Preşedintele României participă la reuniunea online

Potrivit agendei şefului statului, videoconferinţa va avea loc la ora 17,00. Este cea de-a treia videoconferinţă a membrilor Consiliului European pe tema noului .

Potrivit agendei publicate pe site-ul Consiliului European, discuţiile se vor axa pe patru priorităţi identificate şi discutate şi la reuniunile anterioare: limitarea răspândirii virusului, furnizarea de echipamente medicale, cu un accent pe măşti şi dispozitive de protecţie respiratorie, promovarea cercetării în vederea dezvoltării unui vaccin împotriva COVID-19, combaterea consecinţelor socio-economice.

Pe ordinea de zi a Consiliului European se află, de asemenea, angajamentul şefilor de stat şi de guverne din UE de a-i ajuta pe cetăţenii blocaţi în ţări terţe. La reuniunea din 17 martie, şefii de stat şi de guverne au decis să aplice o restricţie temporară a călătoriilor neesenţiale către UE pentru o perioadă de 30 de zile. De asemenea, ei au aprobat orientările propuse de Comisia Europeană cu privire la gestionarea frontierelor. Informația a fost transmisă de AGERPRES.

 

cezieazi.ro 🇷🇴 ce zi e astazi ? 🎁 #cezieazi

 

Sursa articol : https://realitatea.net/stiri/actual/videoconferinta-ce-pe-tema-noului-coronavirus-presedintele-romaniei-participa-la-reuniunea-online_5e7b802a3bd6a1704f319c52