VIDEO Tudose: „După ce l-am cunoscut pe Ponta, am început să îl regret pe Dragnea”

Întrebat de presă cum comentează declaraţiile unor colegi care au făcut aluzie la reîntoarcera sa în partid prin termeni nu prea măgulitori, Mihai Tudose a spus că, în cazul său, nu se poate vorbi despre trădare, pentru că toate deciziile luate au fost publice, ori „trădarea se face pe furiş”.

Melin.ro - Director web cu pe categorii si gratuita, Anunturi gratuite din Romania, Director web romanesc cu anunturi gratuite pe categorii de interes - anunturi gratuite

„Nu cred că am greşit când am plecat din PSD, am greşit că am plecat la PRO România pentru că, După ce l-am cunoscut mai bine pe domnul Ponta, am început să îl regret pe domnul Dragnea”, a declarat Tudose, potrivit realitateadebraila.net,, stârnind răsul social-democraților.

„Și nu mă întorceam, nu veneam înapoi la PSD dacă nu avema încreder că Marcel (Ciolacu – n.red.), Paul (Stănescu – n.red.), Claudiu (Manda – n.red.) (…), voi, noi nu suntem altceva. Fiindcă toți cei de aici suntem cei care, în unanimitate am spus că așa nu se mai poate, de câteva ori”, a mai spus Tudose în discursul susținut la Conferința Organizației PSD Brăila.

😊 ce zi e azi - #cezieazi 🇷🇴 Ce zi e azi ? 🎁 #cezieazi

Fost premier și în prezent europarlamentar ales pe listele Pro România, Mihai Tudose s-a reînscris în PSD, pe 6 ianuarie. Tudose a demsionat din PRO România la începutul lunii decembrie în urma unui conflict cu președintele partidului, Victor Ponta.

Reînscrierea lui Tudose în PSD a fost salutată de președintele interimar al partidului, Marcel Ciolacu care  a declarat că europarlamentarul nu a făcut niciun rău partidului și că a fost un foarte bun prim-ministru. „Eu nu consider că oamenii care au plecat în Pro-România sunt niște traseiști politici”, a afirmat Ciolacu.

„M-am uitat foarte atent la cine era fericit când am plecat, cine este nefericit că m-am întors, poziţia unora chiar mă bucură, nu doar din PSD, ci şi din exterior. Înseamnă că ceea ce fac e bine. (…) Nu sunt un tip comod, cam spun ce am de spus. Asta cu trădarea… trădarea o faci aşa, pe furiş, eu am făcut gesturile foarte tranşant, foarte pe faţă, nu au aflat de la televizor că plec, nu au aflat de la televizor de ce plec, ci din discuţiile cu colegii. Mai mult, nici reîntoarcerea nu a fost făcută pe furiş, a fost declarată, vorbită”, a mai declarat Tudose. 

Sursa articol : https://www.realitatea.net/stiri/actual/tudose-dupa-ce-lam-cunoscut-pe-ponta-am-inceput-sa-il-regret-pe-dragnea_5e189142d9635b00c77a8510