Veolia cere demisia lui Marius Stan, președintele clubului Petrolul Ploiești

Veolia România solicită demiterea domnului Marius Stan din funcția de președinte al clubului FC Petrolul Ploiești după aflarea din surse media a informației că acesta și-a lansat candidatura pentru obținerea unui al doilea mandat de primar al oraşului Galaţi.

Melin.ro - Director web cu pe categorii si gratuita, Anunturi gratuite din Romania, Director web romanesc cu pe categorii de interes - anunturi gratuite

Această situație este în conflict direct cu valorile și misiunea Veolia, care este apolitică, și încalcă fragrant termenii parteneriatului încheiat în vara 2017.

Prin parteneriatul cu Veolia, FC Petrolul Ploiești și-a propus reclădirea unui club puternic, care să reprezinte cu cinste comunitatea locală și să ajungă cât mai repede acolo unde îi este locul: în prim-planul fotbalului românesc, pe baza unei creşteri sănătoase şi a unui mod de lucru profesionist, fair-play și apolitic.

Onestitatea, responsabilitatea, solidaritatea, respectul, formează baza performanței pe care o așteptăm și o susținem din partea unui Președinte și a clubului pe care îl reprezintă.

😊 ce zi e azi - #cezieazi 🇷🇴 Ce zi e azi ? 🎁 #cezieazi

De aceea, Partenerul finanțator a solicitat în regim de urgență întrunirea AGA a FC Petrolul Ploiești pentru revocarea domnului Marius Stan din funcția de președinte al clubului și stabilirea măsurilor necesare pentru următoarea perioadă. În caz contrar, Veolia România se va retrage din parteneriat.

Partenerul Finanțator continuă astfel misiunea adoptată, de a consolida încrederea în bunele practici, în etică și corectitudine pentru FC Petrolul Ploiești.

Sursa articol : https://www.realitatea.net/stiri/politica/veolia-cere-demisia-lui-marius-stan-presedintele-clubului-petrolul-ploiesti_5e189330e8fd11582657090d