Vasile Cortez a renunțat la postul de consilier județean pentru un post la Prefectura Brăila

Consiliul Județean Brăila se reunește mâine, în ședință extraordinară, la ora 09:30, în Sala Mare a Palatului Administrativ. Pe ordinea de zi sunt 3 proiecte de hotărâre.

Primul proiect de pe ordinea de zi este cel prin care se constată încetarea de drept, înainte de expirarea duratei normale, a mandatului de județean al lui Cortez Vasile și declararea “vacant” a locului deținut. Cortez și-a dat demisia din funcția de al Consiliului Județean, după ce a fost numic la Prefectura Brăila. Postul ocupat de Cortez nu îl împiedică însă să rămână membru PNL.

Melin.ro - Director web cu anunturi gratuite pe categorii si promovare online gratuita, Anunturi gratuite din Romania, Director web romanesc cu anunturi gratuite pe categorii de interes - anunturi gratuite

Cortez este născut pe 3 mai 1957 și este pensionar militar. El a fost ales consilier județean la alegerile din iunie 2016, fiind pe locul 3 pe lista de candidați ai PNL. Acesta este al treilea mandat de consilier județean al PNL, primul fiind obținut în 2008. 

Cortez și-a început cariera politică la Partidul Conservator, apoi, după un scurt periplu pe la PLD a trecut la PNL-ul condus de Constantin Cibu.  

The post Vasile Cortez a renunțat la postul de consilier județean pentru un post la Prefectura Brăila appeared first on Realitatea de Brăila.

😊 ce zi e azi - #cezieazi 🇷🇴 Ce zi e azi ? 🎁 #cezieazi

Sursa articol : realitatea