Vânzătoarea care a umilit două minore pentru o tentativă de furt are dosar penal. Protecția Copilului caută minorele pentru consiliere.

Incidentul tulburător care arată cum o vânzătoare lovește, umilește și scoate o minoră în pielea goală pe stradă, are acum consecințe legale. Filmarea a fost realizată chiar de către una dintre angajatele magazinului. După ce reporterii ziarului Liber în Teleorman au transmis poliției filmarea respectivă, angajații Poliției Alexandria au făcut verificări în teren și, având în vedere conținutul filmării, au deschis pe numele vânzătoarei care a lovit, a dezbrăcat și a public o minoră. În acest moment, angajata magazinului, pe nume Elena B, este cercetată sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire și tulburare a liniștii publice. Și minorele vor fi cercetate tentativă de furt.

Melin.ro - Director web cu anunturi gratuite pe categorii si promovare online gratuita, Anunturi gratuite din Romania, Director web romanesc cu anunturi gratuite pe categorii de interes - anunturi gratuite

Am trimis, de asemenea, filmarea și la Direcția pentru Direcția Copilului Teleorman. Directorul instituției, Mugurel Putineanu, a început deja acțiunea de identificare a celor două fete , una dintre ele fiind în atenția instituției și în trecut, pentru a le acorda consiliere psihologică după trauma suferită. Putineanu spune că în zilele următoare, după identificarea copilelor, se va efectua câte o anchetă socială la domiciliile acestora, pentru a se vedea ce fel de situație au acasă. Una dintre ele a fost chiar recunoscută pe filmare de către angajații DGASPC, ea fiind un copil cu probleme familiale.

Sursa articol : https://liberinteleorman.ro/vanzatoarea-care-a-umilit-doua-minore-pentru-o-tentativa-de-furt-are-dosar-penal-protectia-copilului-cauta-minorele-pentru-consiliere/

😊 ce zi e azi - #cezieazi 🇷🇴 Ce zi e azi ? 🎁 #cezieazi