Anunturi gratuite,director web,adauga anunt pe melin.ro

Un cântăreț celebru a murit la doar 42 de ani – Anunturi gratuite,director web,adauga anunt pe melin.ro

Un cântăreț celebru a murit la doar 42 de ani

Rapperul 5th Ward Weebie, un interpret important pe scena muzicală din Statele Unite, a murit la vârsta de doar 42 de ani, potrivit CNN.

Ward Weebie, al cărui nume real era Jerome Cosey, a murit joi, potrivit agentului său. Acesta a spus că rapperul a avut un „atac de cord care s-a transformat într-o intervenție chirurgicală de urgență și în cele din urmă în insuficiență cardiacă”.

Weebie a mai fost internat în spital după complicații de la o intervenție chirurgicală anterioară la inimă, a informat presa din New Orleans.

Rapperul din New Orleans a avut o contribuție importantă în modelarea genului de rap local, cu melodii precum „Let Me Find Out” și „F ** k Katrina” – acesta din urmă fiind un hit regional după uraganul devastator din urmă cu câțiva ani.

cezieazi.ro 🇷🇴 ce zi e astazi ? 🎁 #cezieazi

Ward Weebie a colaborat, de asemenea, cu diverși artiști pentru a face muzică în mainstream, apărând de exemplu în piesa lui Drake „Nice for What” și colaborând cu rapperul Lil Wayne la piesa „Bend It Ova”.

Sursa articol : https://www.realitatea.net/stiri/monden/un-cantaret-celebru-a-murit-la-doar-42-de-ani_5e18c1a1660c1d3bb356f348