Anunturi gratuite,director web,adauga anunt pe melin.ro

Trăiască Serviciile în Primăria Alexandria, cu pensie și salariu! – Anunturi gratuite,director web,adauga anunt pe melin.ro

Trăiască Serviciile în Primăria Alexandria, cu pensie și salariu!

La Primăria Alexandria își găsesc surse de venit toți cei care se plictisesc acasă. Avem deja exemplul angajării fictive a finei primarului la poliția locală, de dragul normei de hrană, după cum avem și exemplele lipitorilor de afișe de la partid care s-au făcut experți pe cultură și comunicare pe banii noștri. De data aceasta, însă, am remarcat în organigrama instituției și Serviciile Secrete, apropiate, se pare, de principalul angajator din oraș, Victor Drăgușin, pe care îl și consiliază. Nu zilnic și, în niciun caz, la program, ci scurt și rar, pentru că o consiliere bună se face în doze mici. Vorbim despre fostul angajat al SRI, Evelin Vîrdol, care după ce a ocupat poziții de impact în cadrul serviciului secret, ocupându-se pe la o vreme chiar cu evaluarea unora dintre angajați, a decis să se pensioneze, dar nu pentru a se relaxa, ci pentru a-și crește veniturile. Tot din bani publici. Noi nu zicem că l-ar fi ajutat în acest sens un politician pesedist din Turnu Măgurele, ajuns o vreme pe la un minister care se ocupa cu dezvoltarea țării. Dimpotrivă. Noi credem că Evelin Vîrdol și-a scris CV-ul, cu toate realizările mărețe din timpul activității lui secrete, l-a pus frumos într-o mapă și s-a prezentat sfios la un interviu de angajare cu primarul Drăgușin. Din discuție a reieșit că lui Drăgușin i-ar fi utile niște sfaturi de la cineva experimentat într-ale secretelor, iar lui Vîrdol i-a sunat bine ideea de a încasa, pe lângă , și un decent. Și, pentru că suntem naivi de felul nostru, ne imaginăm că atunci când ies la , angajații SRI ies cu totul din activitate și o pot lua de la capăt, devenind sfătuitori de taină. Alții, mai puțin naivi decât noi cred că niciun angajat al serviciilor nu încetează să fie angajat al serviciilor până la ultima respirație, așa că prezența unui om din servicii lângă primarul Alexandriei are o valoare interpretativă destul de pronunțată. Concret, noi am constatat, însă, altceva: deși figurează în organigrama instituției drept consilier al primarului Drăgușin, Evelin Vîrdol nu are declarația de avere publicată, iar noi considerăm că e bine de știut cam pe la ce sumă se ridică cumulul unei pensii din Servicii cu un salariu la stat. Nu vom afla, desigur, pentru că și banii noștri pot avea uneori un caracter secret.

Și în timp ce fostul sereist cumulează pensiile cu salariile din bani publici, tinerii Alexandriei pleacă la București să se angajeze. Nu de alta, dar succesul în carieră constă, chiar și după pensionare, în cumulul secretelor pe care știi să le ții.

ERATĂ: În varianta inițială a acestui articol era menționat și Iulian Purcaru, fostul secretar al Primăriei Alexandria, despre care am scris că ar continua să lucreze în funcția de consilier al primarului. În realitate, în organigramă figurează, de fapt, soția lui Iulian Purcaru, Iulica. Confuzia de nume de aparține și ne asumăm eroarea.

Sursa articol : https://liberinteleorman.ro/traiasca-serviciile-in-primaria-alexandria-cu-pensie-si-salariu/

cezieazi.ro 🇷🇴 ce zi e astazi ? 🎁 #cezieazi