Tractor, cu remorcă neînmatriculată, depistat în trafic de polițiștii de frontieră brăileni

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila  efectuează cercetări pe numele unui brăilean, în vârstă de 22 de ani, care a fost în conducând un ce avea atașată o remorcă fără număr de înmatriculare sau înregistrare.

Duminică, 12 ianuarie a.c., în jurul orei 11.20, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila – I.T.P.F. Iași au oprit pentru control, pe DJ 212A, între Brăila și Măraşu, un ansamblu rutier format dintr-un tractor marca Class și o remorcă ce nu avea aplicate plăcuțe cu număr de înmatriculare sau înregistrare. Ansamblul de vehicule era condus de brăileanul D.G., în vârstă de 22 de ani.

Melin.ro - Director web cu anunturi gratuite pe categorii si promovare online gratuita, Anunturi gratuite din Romania, Director web romanesc cu anunturi gratuite pe categorii de interes - anunturi gratuite

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au constatat că remorca nu este înregistrată sau înmatriculată.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tractarea unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate.

The post Tractor, cu remorcă neînmatriculată, depistat în trafic de polițiștii de frontieră brăileni appeared first on Realitatea de Brăila.

😊 ce zi e azi - #cezieazi 🇷🇴 Ce zi e azi ? 🎁 #cezieazi

Sursa articol : realitatea