Tensiunile din Direcția Silvică Alba au omorât un om. Acesta a făcut infarct la locul de muncă și toată lumea fuge de responsabilitate

Un nou val de nemulțumiri la Direcția Silvică Alba, cea păstorită de intangibilul Gheorghe Dan Boariu. Oamenii spun că sunt stresați din cauza modului haotic de lucru implementat de conducere.
Tatăl sforarilor din silvicultură, bazat fiind pe prietenia cu Gheorghe Mihăilescu a reușit să mai prostească o serie de politicieni și oameni de afaceri pentru a-și păstra călduț în direcție. Așadar a fost o perioadă destul de aglomerată ce nu i-a mai permis directorului Gheorghe Dan Boariu să gestioneze și problemele interne ale DS Alba. 
Un tragic eveniment petrecut înaintea sărbătorilor scoate la iveală stresul și presiunea la care sunt supuși anumiți angajați ai Direcției Silvice. Un fost șef al Ocolului Silvic Blaj a făcut chiar la locul de muncă iar viața acestuia nu a mai putut fi salvată. Bărbatul făcea naveta de la Alba Iulia zilnic, pentru a acoperii o organigramă aflată în deficit. 
Gurile rele spun că Ocolul Silvic Blaj este implicat în mai multe probleme penale chiar din cauza șefului Direcției Silvice Alba. În schimb surse oficiale vorbesc despre o discuție telefonică avută de Boariu imediat după tragicul eveniment, cu un om de afaceri. Șeful direcției Silvice Alba încearcă să îl învinovăţească pe omul de afaceri de moartea angajatului pentru că ar fi denunțat mai multe ilegalități.

Melin.ro - Director web cu anunturi gratuite pe categorii si promovare online gratuita, Anunturi gratuite din Romania, Director web romanesc cu anunturi gratuite pe categorii de interes - anunturi gratuite

The post Tensiunile din Direcția Silvică Alba au omorât un om. Acesta a făcut infarct la locul de muncă și toată lumea fuge de responsabilitate appeared first on Realitatea de Alba.

Sursa articol : realitatea

😊 ce zi e azi - #cezieazi 🇷🇴 Ce zi e azi ? 🎁 #cezieazi