Anunturi gratuite,director web,adauga anunt pe melin.ro

Senatul american a aprobat un plan istoric pentru ajutor economic. Fiecare cetățean, 1000 de dolari de la stat – Anunturi gratuite,director web,adauga anunt pe melin.ro

Senatul american a aprobat un plan istoric pentru ajutor economic. Fiecare cetățean, 1000 de dolari de la stat

Senatul american a aprobat miercuri cu o majoritate covârşitoare un plan ”istoric” de 2.000 de miliarde de dolari pentru susţinerea primei economii a lumii, afectată de pandemia de care a făcut peste 1.000 de morţi în Statele Unite, relatează AFP.

Susţinut de preşedintele Donald Trump şi rezultat al unor negocieri dure între senatori şi Casa Albă, acest text a fost adoptat cu sprijinul democraţilor şi al republicanilor şi urmează să fie aprobat de Camera Reprezentanţilor, controlată de democraţi, într-un cadrul unui vot programat vineri, înainte de a fi promulgat de preşedintele Trump. 

Astfel, în Statele Unite, administraţia Trump ar putea emite cecuri în valoare de 1.000 de dolari fiecărui cetăţean american în parte, informează CNN. 

Sursa articol : https://realitatea.net/stiri/actual/senatul-american-a-aprobat-un-plan-istoric-pentru-ajutor-economic-fiecare-cetatean-1000-de-dolari-de-la-stat_5e7c2d51aa059074e64faec4

cezieazi.ro 🇷🇴 ce zi e astazi ? 🎁 #cezieazi