Săptămâna modei de la Milano 2020. Un manechin a defilat în tunică din blană de oaie

Colecţia Dolce & Gabbana prezentată pe scena din Milano a fost mai puţin strălucitoare decât de obicei. Modelele au defilat în pulovere croşetate, din lână, pantaloni şi salopete din aceleaşi materiale sau costumele clasice cu două rânduri de nasturi.

Melin.ro - Director web cu pe categorii si gratuita, Anunturi gratuite din Romania, Director web romanesc cu pe categorii de interes - anunturi gratuite

Pentru sezonul toamnă-iarnă 2020, cei de la Prada le propun bărbaților ținute colorate și genți colorate și de mărimi uriașe. Și casa de modă Salvatore Ferragamo şi-a prezentat ţinutele dedicate bărbaţilor: haine în culori sobre și simple, dar cu o croială futuristă.

Într-o sală cu pereţii acoperiţi de opere de artă clasice, modelele de la casa de modă Etro au prezentat o colecţie masculină caracterizată prin stiluri şi culori simple, dar şi elemente clasice, cum ar fi cizmele de călărie înalte până la genunchi, poncho-urile şi paltoanele victoriene.

Printre cei care au urmărit spectacolul de modă au fost şi câţiva tineri influenceri americani, britanici şi italieni care au postat fiecare moment de la Milano pe internet și au atras zeci de mii de vizualizări. 

😊 ce zi e azi - #cezieazi 🇷🇴 Ce zi e azi ? 🎁 #cezieazi

Sursa articol : https://www.realitatea.net/stiri/lifestyle/saptamana-modei-de-la-milano-2020-un-manechin-a-defilat-in-tunica-din-blana-de-oaie_5e1cc498c90a0e11ae6cfc5f