Razii de weekend ale polițiștilor brăileni

În perioada 10 – 12 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului, Serviciului pentru Acţiuni Speciale, poliţiilor orăşeneşti şi cei ai secţiilor de poliţie rurală arondate, sprijiniţi de jandarmi, au acţionat atât în municipiu, cât şi în localităţile din mediul rural, în zona pieţelor şi a societăților celor cu profil discotecă, club, cafe-bar ş.a., pentru menţinerea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică, prevenirea şi combaterea faptelor ilegale, precum şi a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Pe timpul activităţilor au fost verificate 24 de societăţi comerciale, au fost legitimate 329 de persoane şi au fost oprite în trafic 171 de autovehicule, fiind testaţi cu aparatul etilotest 36 de şoferi.

Melin.ro - Director web cu anunturi gratuite pe categorii si promovare online gratuita, Anunturi gratuite din Romania, Director web romanesc cu anunturi gratuite pe categorii de interes - anunturi gratuite

De asemenea, aceştia au constatat 47 de contravenţii, pentru care au fost aplicate sancţiuni în valoare totală de peste 22.000 de lei.

Dintre amenzile aplicate, 33 au fost pentru încălcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice şi 14 conform Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice şi au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de a conduce 2 permise de conducere.

The post Razii de weekend ale polițiștilor brăileni appeared first on Realitatea de Brăila.

😊 ce zi e azi - #cezieazi 🇷🇴 Ce zi e azi ? 🎁 #cezieazi

Sursa articol : realitatea