Racitor de aer Livington Air Cooler

In timpul verii, căldura din casă este aproape insuportabilă chiar și pentru animalele de companie. Dacă sunteţi singur, nu porniţi aerul condiţionat pentru că răceşte încet camera și consumă mult curent, iar ventilatorul doar agită aerul uscat și cald din încăpere.
În sfârşit a sosit rezolvarea:  fantasticul Livington Air Cooler!
Economisiţi și vă bucurați de aerul răcoros plăcut, în cel mai simplu mod, rapid și ieftin. Cu acest aparat  de dimensiuni mici, puteți răci aerul imediat, oriunde, oricând!
Mic şi uşor
În comparaţie cu majoritatea aparatelor mobile de aer condiţionat, scumpe, care sunt voluminoase, grele și dificil de mutat dintr-un loc în altul,  Livington Air Cooler este mic, ușor și costă foarte puțin. Mai mult, vă ajută la menținerea aerului curat datorită tehnologiei Hydro-Cool.
Tehnologia Hydro-Cool
Livington Air Cooler absoarbe aerul fierbinte care activează evaporarea apei prin filtrul Hydro-Cool, generând astfel aer rece. Pe lângă toate acestea, Air Cooler umidifică ambientul perfect și vă permite să respirați mai ușor.
Utilizare extrem de simplă
Livington Air Cooler ocupă foarte puțin spațiu, nu necesită instalare, este ușor de mutat şi transportat. Folosirea lui este deosebit de ușoară: conectați aparatul la priză, umpleți rezervorul cu apă, apăsați butonul și îndreptaţi răcitorul în direcția în care doriţi să ventileze. Puneți-l oriunde doriți! Lumina albastră încorporată, face din casa dumneavoastră o oază de răcoare plăcută  iar în întuneric servește ca o lampă de veghe.

Melin.ro - Director web cu anunturi gratuite pe categorii si promovare online gratuita, Anunturi gratuite din Romania, Director web romanesc cu anunturi gratuite pe categorii de interes - anunturi gratuite

Pentru mai multe informatii : Sursa articol : olx