Polițiștii brăileni au reținut ieri, în vederea suspendării, 9 permise de conducere

În ziua de 8 ianuarie a.c., poliţiştii brăileni, sprijiniţi de jandarmi, au desfășurat acțiuni, pe raza județului Brăila, pentru prevenirea ilegalităţilor privind ordinea şi liniştea publică şi actele de comerţ.

De asemenea, aceştia au acţionat şi pentru conştientizarea şoferilor cu privire la riscurile la care se expun încălcând regulile de circulaţie, în salvării de vieți și prevenirea accidentelor rutiere grave.

Melin.ro - Director web cu anunturi gratuite pe categorii si promovare online gratuita, Anunturi gratuite din Romania, Director web romanesc cu anunturi gratuite pe categorii de interes - anunturi gratuite

Astfel, au fost organizate 4 acțiuni și s-a intervenit la 44 de evenimente, dintre care 38 sesizate prin apel la numărul unic de urgență 112.

Cu această ocazie, polițiștii au constatat 93 de sancțiuni contravenționale, dintre care 33 pentru încălcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.

Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat amenzi în valoare totală de aproape 52.000 de lei.

😊 ce zi e azi - #cezieazi 🇷🇴 Ce zi e azi ? 🎁 #cezieazi

Ca măsură complementară, polițiștii au reținut 9 de .

Unul dintre șoferii sancționați în cursul activităților polițiștilor desfășurate ieri a fost un tânăr de 18 ani, din comuna Cireșu, care la ora 12:45, a fost oprit în trafic de polițiștii din cadrul Postului de Poliție Comunal Cireșu, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 203R, deși nu deține permis de conducere.

În cauză a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis.

The post Polițiștii brăileni au reținut ieri, în vederea suspendării, 9 permise de conducere appeared first on Realitatea de Brăila.

Sursa articol : realitatea