PNL nu vrea ca Ludovic Orban să demisioneze

Afirmația vine în contextul în care președintele Klaus Iohannis și premierul Ludovic Orban au convenit, vinerea trecută, la Palatul Cotroceni, începerea procedurilor pentru declanșarea alegerilor parlamentare anticipate, iar Orban și Iohannis nu au exclus varianta demisiei premierului.

Melin.ro - Director web cu pe categorii si gratuita, Anunturi gratuite din Romania, Director web romanesc cu anunturi gratuite pe categorii de interes - anunturi gratuite

„Eu pot să vă spun în felul următor. Cel mai devreme alegerile locale vor avea loc pe 24 mai, cel mai târziu în data de 14 iulie și în câteva zile vom face și public acest calendar pentru că noi ne dorim alegeri anticipate pentru alegerile generale.

Premierul nu are de ce să demisioneze, partidul nostru exclude această variantă. Rareș e prietenul meu dar pe cutumă parlamentară și pe chestiuni care țin de Parlament l-aș sfătui să discutăm mai mult împreună. Există și procedura angajării și cea a ordonanțelor de urgență, deci sunt lucruri pe care PSD-ul nu le va înghiți”, a declarat Florin Roman după Biroul Executiv al PNL.

Sursa articol : https://www.realitatea.net/stiri/politica/pnl-nu-vrea-ca-ludovic-orban-sa-demisioneze_5e1caab3c90a0e11ae6cfbc8

😊 ce zi e azi - #cezieazi 🇷🇴 Ce zi e azi ? 🎁 #cezieazi