Ordin de protecție provizoriu emis de polițiștii giurgiuveni

Polițiștii efectuează cercetări după ce, în urma unor discuții contradictorii, un bărbat și-a agresat fizic soția, fapt pentru care împotriva acestuia a fost emis de protecție .

În ziua de 11 ianuarie, Poliția Municipiului Giurgiu, a fost sesizată prin S.N.UA.U. 112, de către o femeie din municipiul București, cu privire la faptul că sora sa din comuna Greaca, județul Giurgiu, are un conflict cu soțul său.

Melin.ro - Director web cu anunturi gratuite pe categorii si promovare online gratuita, Anunturi gratuite din Romania, Director web romanesc cu anunturi gratuite pe categorii de interes - anunturi gratuite

În temeiul sesizării, polițiștii Secției nr. 7 Băneasa s-au deplasat la fața locului, unde a fost identificată o femeie care a relatat faptul că în ziua de 11 ianuarie, în jurul orei 15.00, pe fondul unor discuții contradictorii, a fost agresată fizic de către soțul său, un bărbat de 35 de ani.

Astfel, a fost întocmit chestionarul de evaluare a riscului, ocazie cu care a fost emis ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului.

Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violența în familie.

😊 ce zi e azi - #cezieazi 🇷🇴 Ce zi e azi ? 🎁 #cezieazi

The post Ordin de protecție provizoriu emis de polițiștii giurgiuveni appeared first on Realitatea de Alba.

Sursa articol : realitatea