Orban: ”PSD va rămâne departe de guvernare!”

Premierul a precizat, în direct la emisiunea Jocurile Puterii, moderată de Denise Rifai, că social-democrații pot visa ce alianțe vor ei că nu vor mai ajunge curând să aibă șefia Executivului.

Melin.ro - Director web cu pe categorii si gratuita, Anunturi gratuite din Romania, Director web romanesc cu anunturi gratuite pe categorii de interes - anunturi gratuite

„PSD stă departe de guvernare o bună perioadă de timp, pentru că oamenii s-au lămurit la ce a folosit PSD puterea. Suntem după un an 2019 care a arătat foarte clar că PSD a pierdut alegerile europarlamentare, Klaus Iohannis a câștigat alegeri prezidențiale la cel mai zdrobitor scor la care s-au câștigat alegerile în competiția cu PSD. De asemenea, a fost adoptat referendumul pe justiție. Se vede limpede că PSD nu mai e dorit de oameni. Pot să viseze ei orice fel de alianță când se vede că sunt și vor rămâne departe de guvernare”, a afirmat Ludovic Orban la Realitatea Plus.

Reacția vine în contextul în care Marcel Ciolacu a declarat, miercuri, că PSD vrea alianțe politice cu Pro România sau cu ALDE pentru formarea unui Guvern sau pentru alegerile locale.

Liderul interimar al social-democraților a subliniat că în cazul în care cele două formațiuni s-ar regăsi în proiectul PSD, atunci ar trece și moțiunea de cenzură pentru demiterea Guvernului Orban.

😊 ce zi e azi - #cezieazi 🇷🇴 Ce zi e azi ? 🎁 #cezieazi

Sursa articol : https://www.realitatea.net/stiri/politica/orban-psd-va-ramane-departe-de-guvernare_5e179885d9635b00c77a833f