Anunturi gratuite,director web,adauga anunt pe melin.ro

O secţie din Spitalul de Urgenţă Deva ÎNCHISĂ după ce un pacient a fost confirmat cu coronavirus – Anunturi gratuite,director web,adauga anunt pe melin.ro

O secţie din Spitalul de Urgenţă Deva ÎNCHISĂ după ce un pacient a fost confirmat cu coronavirus

Potrivit unui comunicat de presă, de joi seara, al Consiliului Judeţean Hunedoara, Secţia de Pneumologie a Spitalului Judeţean Deva a fost închisă pentru dezinfecţie, după ce un pacient internat aici a fost depistat pozitiv cu , iar 14 cadre medicale au intrat în izolare la domiciliu.

„Decizia aparţine conducerii Spitalului Judeţean de Urgenţă Deva şi a fost luată după ce un pacient internat în această secţie a fost depistat pozitiv la testul COVID-19. Potrivit conducerii SJU Deva, 14 cadre medicale au intrat în izolare la domiciliu pentru o perioadă de 14 zile, timp în care vor fi testate şi monitorizate”, se arată în comunicat.

Potrivit sursei citate, pacientul depistat pozitiv în urma testelor epidemiologice a fost transferat la Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara. Un alt pacient internat în Secţia Penumologie a fost testat negativ şi externat.

Tot la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva, Secţia Oncologie a intrat în carantină din 25 martie, după ce doi medici au fost depistaţi cu COVID-19 în urma testelor epidemiologice.

cezieazi.ro 🇷🇴 ce zi e astazi ? 🎁 #cezieazi

Sursa articol : https://realitatea.net/stiri/actual/o-sectie-din-spitalul-de-urgenta-deva-inchisa-dupa-ce-un-pacient-a-fost-confirmat-cu-coronavirus_5e7d1e88dc4aad2f6651a455