Anunturi gratuite,director web,adauga anunt pe melin.ro

Ministrul Agriculturii, despre plafonarea prețurilor la alimente: ”O prostie” – Anunturi gratuite,director web,adauga anunt pe melin.ro

Ministrul Agriculturii, despre plafonarea prețurilor la alimente: ”O prostie”

”Zilnic monitorizăm preţurile la raft şi ţinem legătura cu producătorii, procesatorii şi comercianţii. Este foarte înțelept ca toţi trebuie să treacă împreună peste criză şi nimeni nu trebuie să piardă. Am văzut apeluri să se plafoneze preţul la raft. Este o prostie mare care îl va distruge pe micul producător român şi va încuraja specula”, a spus Oros.

La rândul său, premierul Orban a catalogat proiectul de lege al PSD pentru plafonarea prețurilor drept ”o năzdrăvănie”.

”În privinţa plafonării, vă spun foarte clar că este greu, dacă nu aproape imposibil de instituit un mecanism de plafonare (…) Soluţia cea mai bună este de a creşte producţia, de a avea permament în vedere asigurarea unei oferte crescute”, a afirmat șeful Guvernului.

Ludovic Orban a spus impunerea unui preț administrativ va crea penurie la anumite produse, iar comercianții au metode de a evita o eventuală plafonare.

cezieazi.ro 🇷🇴 ce zi e astazi ? 🎁 #cezieazi

Prezent la ședința de Guvern, președintele Consiliului Concurenței, Bogdan Chirițoiu, a spus că nu există perturbări majore ale prețurilor care să justifice plafonarea.

Sursa articol : https://realitatea.net/stiri/actual/ministrul-agriculturii-despre-plafonarea-preturilor-la-alimente-o-prostie_5e7d061950b033669f4d7592