Magistraţii au nevoie de timp pentru a decide dacă îl eliberează pe Dragnea

Judecătorii instanței supreme au amânat să decidă dacă îi admit sau nu recursul în casație lui Liviu Dragnea, hotărârea urmând a fi luată pe 21 ianuarie.

Melin.ro - Director web cu anunturi gratuite pe categorii si promovare online gratuita, Anunturi gratuite din Romania, Director web romanesc cu anunturi gratuite pe categorii de interes - anunturi gratuite

Un complet de cinci judecători de la Instanţa Supremă a decis, marţi, să amâne cu o săptămână pronunţarea deciziei în dosarul în care fostul preşedinte al PSD Liviu Dragnea (actual deținut la Penitenciarul Rahova) a depus un recurs în casaţie.

Reamintim că Înalta Curte de Casație și Justiție a admis cererea lui Liviu Dragnea și a acceptat recursul în casație, la finalul anului 2019. Prin această decizie, Liviu Dragnea a obținut o cale de rejudecare în dosarul Angajărilor fictive, în care a fost condamnat la 3 ani și jumătate de închisoare.

Sursa articol : https://liberinteleorman.ro/magistratii-au-nevoie-de-timp-pentru-a-decide-daca-il-elibereaza-pe-dragnea/

😊 ce zi e azi - #cezieazi 🇷🇴 Ce zi e azi ? 🎁 #cezieazi