Legiştii nu au putut stabili cauza morții Cristinei Țopescu. Motivul este tulburător

Expertiza medico-legală în cazul morții Cristinei Țopescu nu a fi făcută, din trupului aflat în stare avansată de putrefacție al jurnalistei, medicii stabilind că e necesară o verificare toxicologică.

Melin.ro - Director web cu anunturi gratuite pe categorii si promovare online gratuita, Anunturi gratuite din Romania, Director web romanesc cu anunturi gratuite pe categorii de interes - anunturi gratuite

Medicii legiști nu au putut decesului Cristinei Țopescu, din cauza stării avansate de putrefacție a trupului, a notat Mediafax. Au găsit, în schimb, mai multe fragmente medicamentoase în stomacul jurnalistei, motiv pentru care este necesară o expertiză toxicologică.

Cristina Țopescu a murit, ea fiind găsită de polițiști în casa sa din orașul Otopeni. În casă, alături de Cristina Țopescu, au fost găsiți și doi câini fără suflare.

Cele două patrupede se află la Institutul de Diagnostic și Sănătate Animală, singura instituție care poate emite concluzii ce pot fi folosite în anchete, a spus, pentru Mediafax, reprezentantul Vier Pfoten, Kuki Barbuceanu.

😊 ce zi e azi - #cezieazi 🇷🇴 Ce zi e azi ? 🎁 #cezieazi

În prezent, dosarul morții Cristinei Țopescu este investigat de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov.

The post Legiştii nu au putut stabili cauza morții Cristinei Țopescu. Motivul este tulburător appeared first on Realitatea de Brăila.

Sursa articol : realitatea