Iranul neagă ipoteza că avionul Boeing 737, prăbușit la Teheran, ar fi fost doborât de o rachetă

Catastrofa care a produs moartea a 176 de persoane, în principal iraniano-canadieni, dar şi afgani, britanici, suedezi şi ucrainieni, a avut loc în noaptea de marţi spre miercuri, la puţin timp după tiruri de rachete ale Teheranului asupra a două baze folosite de armata americană în Irak.

Melin.ro - Director web cu pe categorii si gratuita, Anunturi gratuite din Romania, Director web romanesc cu pe categorii de interes - anunturi gratuite

Londra şi Ottawa au anunţat că aeronava a fost doborâtă fără îndoială de o rachetă iraniană, probabil din greşeală, iar înregistrări video dificil de autentificat circulă pe Internet în susţinerea acestei teze, informează news.ro.

”Un lucru este sigur, acest avion nu a fost atins de o rachetă”, a declarat preşedintele Organizaţiei Civile iraniene Ali Abedzadeh într-o conferină de presă la Teheran.

Sursa articol : https://www.realitatea.net/stiri/extern/iranul-neaga-ipoteza-ca-avionul-boeing-737-prabusit-la-teheran-ar-fi-fost-doborat-de-o-racheta_5e187d14e8fd1158265708bf

😊 ce zi e azi - #cezieazi 🇷🇴 Ce zi e azi ? 🎁 #cezieazi