Iohannis nu este deranjat de traseismul politic: „Sunt negocieri!”

Klaus Iohannis nu are nimic împotriva transferurilor făcute de PNL de la PSD, ALDE şi Pro România. Preşedintele afirmă că aceste transferuri sunt rezultatul unor negocieri politice anterioare schimbării guvernului.

Melin.ro - Director web cu pe categorii si gratuita, Anunturi gratuite din Romania, Director web romanesc cu anunturi gratuite pe categorii de interes - anunturi gratuite

”Este evident că au fost politicieni care au sprijinit activ demersurile PNL şi este evident că aceste lucruri s-au făcut în baza unor negocieri politice care s-au finalizat cu acţiunile pe care le-aţi văzut”, a răspuns Iohannis.

Liderul PNL, Ludovic Orban, a anunţat că s-a aprobat un protocol de integrare în PNL a celor care au fost alături de formaţiune la moţiunea de cenzură şi la învestirea Guvernului.

„La nivel naţional, vor fi cooptaţi în structurile de conducere domnul rector Sorin Câmpeanu şi cu domnul fost ministru al Agriculturii Daniel Constantin”, a spus Orban, menţionând că aceştia au luat decizia de a fi alături de PNL şi „nicidecum să rămână rătăciţi pe la uşile PSD… Aşa cum sunt alţii”.

😊 ce zi e azi - #cezieazi 🇷🇴 Ce zi e azi ? 🎁 #cezieazi

Sursa articol : https://www.realitatea.net/stiri/politica/iohannis-nu-este-deranjat-de-traseismul-politic_5e1756199f823414b133b39b