Anunturi gratuite,director web,adauga anunt pe melin.ro

Floriana Mitroi a lăsat vraiște treaba la Finanțe și are timp să dea în judecată ziarul Liber în Teleorman – Anunturi gratuite,director web,adauga anunt pe melin.ro

Floriana Mitroi a lăsat vraiște treaba la Finanțe și are timp să dea în judecată ziarul Liber în Teleorman

Floriana Mitroi nu are treabă la serviciu… Dar, stați, întâi de toate trebuie să vă spunem cine este Floriana Mitroi, pentru că ne cere să o facem celebră.

Doamna Floriana ocupă, de ani buni, un post de soi în Finanțele Publice Teleorman, deci, la stat, și ea chiar stă degeaba. Ziarul Liber în Teleorman a scris de câteva ori despre inactivitatea zeiței de la Finanțe, care a afectat serios economia județului și implicit a țării, dacă luăm în calcul faptul că au rămas sume importante necolectate la buget, dar Floriana nu a apreciat interesul nostru pentru banii României și ne-a dat în judecată. Nu știm deocamdată ce pretenții materiale are și nici lucrurile pe care le contestă, că nu s-a stabilit termen în proces, dar așteptăm cu interes să vadă și onorata instanță încă un caz care îngreunează activitatea tribunalelor fără o bază reală. Spunem că doamna Floriana nu are nicio bază în demersul său fiindcă toate articolele din ziar au fost, ca de obicei, documentate. În plus, echipa ziarului a luat legătura cu această doamnă pentru un punct de vedere, am povestit episodul amuzant la vremea lui aici, dar Floriana Mitroi ne-a trimis la purtătorul de cuvânt, pentru că dumneaei nu știe și nu vrea să discute cu presa. Cum nu știe sau nu vrea să vorbească nici cu salariații Finanțelor. În acest sens avem încă o mărturie a celor care nu mai au activitate de când șefa Finanțelor s-a întors la Alexandria, din detașarea la Turnu din motive comportamentale.

Se pare că activitatea de control a instituției este blocată în prezent, așa cum a mai fost blocată în trecut din motive necunoscute angajaților, după voința șefei de la Inspecție Fiscală. Luna aceasta, spre exemplu, nu a fost trimis programul de activități spre aprobare, astfel încât angajații de la control nu întreprind munca potrivit fișei postului. În acest sens, am trimis o cerere la instituția superioară celei de la Teleorman, conform Legii nr. 544/2001 privind liberul acces la informațiile de interes public. Directorul general al Direcției Generale Regionale a Finanțelor Publice Ploiești ne-a confirmat (nu pentru prima dată) unele aspecte legate de șeful Administrației Adjunct-Inspecție Fiscală – Mitroi Floriana.

”Pentru abaterile identificate în activitatea șefului de administrație adjunct inspecție fiscală, atât în perioadele anterioare detașării la Biroul Vamal de Frontieră gr.II Turnu Măgurele, cât și de la revenirea în funcția de șef de administrație adjunct inspecție fiscală, începând cu data de 18.09.2019, conducerea DGRFP Ploiești a dispus măsuri operative pentru remedierea acestora. Întrucât acestea nu au fost duse la îndeplinire de șeful de administrație adjunct inspecție fiscală, a fost informată conducerea Agenției Naționale de Administrare Fiscală, care va dispune măsurile în consecință”, se arată în răspunsul la solicitarea noastră, semnat de directorul general al DGRFP Ploiești, Marinel Rizea.

cezieazi.ro 🇷🇴 ce zi e astazi ? 🎁 #cezieazi

Pe lângă blocarea efectivă a activității de control, se pare că doamnei ”i se datorează” și suma de aproximativ 100 miliarde lei vechi, bani constatați, dar nevalorificați în termen cât timp doamna Mitroi Floriana a coordonat activitatea. Dacă este în regulă să fie tolerată blocarea activității, dacă persoanele care tolerează abuzurile și ilegalitățile dau dovadă de complicitate și cine plătește sumele care nu au fost recuperate, în deserviciul statului, poate ne va răspunde președintele ANAF căruia, de asemenea, ne-am adresat. Până atunci, ne vedem la judecată.

Sursa articol : https://liberinteleorman.ro/floriana-mitroi-a-lasat-vraiste-treaba-la-finante-si-are-timp-sa-dea-in-judecata-ziarul-liber-in-teleorman/