Anunturi gratuite,director web,adauga anunt pe melin.ro

Efectele carantinei asupra animalelor de companie – Anunturi gratuite,director web,adauga anunt pe melin.ro

Efectele carantinei asupra animalelor de companie

Pandemia de stârnește nemulțumiri în rândul persoanelor care au animale de companie. Oamenii cred că impunerea de către autorități de a sta în carantină, afectează animalele. ”Brusc, pisicile şi câinii noştri s-au pomenit că trebuie să ne suporte pe noi, colocatarii lor bipezi, 24 de ore din 24 şi 7 zile din 7. Şi să se adapteze, cumva, la aceste ciudate şi inedite împrejurări pentru ele”, se arată într-un material publicat de Politico.eu.

„E sătulă de mine, cred că îşi simte cumva teritoriul ameninţat. Nu înţelege de ce mă aflu în casă. Dar cel mai mult o enervează atunci când fac flotări urmate de sărituri în sus”, spune Sara Polo din Madrid, despre pisica ei siberiană, Baloo, cu care împarte acelaşi apartament în capitala Spaniei.

În Italia, Padova, una din primele localităţi plasate în carantină totală din această ţară, Daniel Rosatto, proprietarul a cinci câini din rasa Retriever care, pe deasupra, au şi şase pui, spune că, în primele zile de izolare la domiciliu, animalele au fost extrem de încântate de prezenţa sa în casă, alături de ele.

Cu timpul, creşterea dramatică a bilanţului victimelor din Italia l-au afectat serios, în plan emoţional, pe Daniel Rosatto. Iar câinii săi au simţit asta.

cezieazi.ro 🇷🇴 ce zi e astazi ? 🎁 #cezieazi

„Şi-au dat seama că nu sunt bine dispus, iar asta i-a făcut mai agitaţi. Au început să se bată mai des între ei”, povesteşte italianul.

Sursa articol : https://realitatea.net/stiri/actual/efectele-carantinei-asupra-animalelor-de-companie_5e7b4d54d143bb48cc37bdd2