Anunturi gratuite,director web,adauga anunt pe melin.ro

Disney a lansat serviciul de streaming în Europa, în contextul pandemiei – Anunturi gratuite,director web,adauga anunt pe melin.ro

Disney a lansat serviciul de streaming în Europa, în contextul pandemiei

Serviciul de streaming Disney + a fost lansat în unele ţări din Europa. Calitatea la care sunt redate filmele nu este dintre cele mai bune, tocmai pentru ca milioanele de utilizatori aflaţi în carantină sau autoizolare să nu suprasolicite reţelele de internet.

Lansat iniţial în SUA şi Canada, Disney + este disponibil acum şi în unele ţări europene, precum Olanda, Marea Britanie, Irlanda, Germania, Austria, Italia, Spania, Elveţia. În următoarele săptămâni, va fi lansat şi în alte ţări, dar România va mai avea de aşteptat.

Disney are în ofertă producţii pentru toate gusturile şi vârstele, ca filme cu supereroi Marvel, seriale din franciza „Star Wars”, lungmetraje animate clasice şi documentare realizate de National Geographic. 

Sursa articol : https://realitatea.net/stiri/actual/disney-a-lansat-serviciul-de-streaming-in-europa-in-contextul-pandemiei_5e7b4c0473f7e018c5750423

cezieazi.ro 🇷🇴 ce zi e astazi ? 🎁 #cezieazi