Anunturi gratuite,director web,adauga anunt pe melin.ro

Cabluri olandeze 2RCA-2RCA Van den Hul The Name, noi, sigilate – Anunturi gratuite,director web,adauga anunt pe melin.ro

Detalii listare

Cabluri olandeze 2RCA-2RCA Van den Hul The Name, noi, sigilate
0

0 Reviews

  Cabluri olandeze 2RCA-2RCA Van den Hul The Name, noi, sigilate

  Vand cabluri interconect olandeze 2RCA-2RCA Van den Hul The Name, calitate superioara,noi, sigilate in blister, Made in Netherlands!
  The Name sunt disponibile in diverse dimensiuni intre 0,8m si 1,5m lungime.
  Cablurile Van den Hul The Name au cel mai bun pret raport-calitate din gama interconecturilor 2RCA-2RCA.
  Poze reale ale produselor! Se poate face proba la cumparare in zona Titan (Lidl Liviu Rebreanu).
  0,8m lungime - 349 lei/per.
  1m lungime - 359 lei/per.
  1,2m lungime - 377 lei/per.
  1,5m lungime - 395 lei/per.
  Contact: 726 - arata telefon - .
  Link oficial Van den Hul The Name: https://www.vandenhul.com/product/the-name/
  Daca ai gasit in alta parte mai ieftin, trimite-ne link-ul si vom reveni cu o contraoferta!

  Van den Hul The NAME înseamnă performanță, calitate și durabilitate.

  Interconectare A/V multifuncțională, accesibilă, menținând în același timp calitățile excelente ale cablurilor Van den Hul mai avansate și de înaltă calitate, pentru care companie este renumită.

  Este ideal pentru utilizarea ca interconectare audio în orice situație, cum ar fi cablarea setărilor home theater sau trecerea de la CD player la amplificator.

  Datorită transmisiei sale standard de 75 Ohm la frecvențe înalte, The NAME este, de asemenea, perfect și în aplicațiile AV, cum ar fi conexiunile audio digitale antena / cablu, video, surround.

  Poate fi folosiț în conexiune video compozit / RCA / CVBS, de la camera video digitală, video recorder, receiver satelit sau DVD player la televizor, televizor de înaltă rezoluție, monitor sau alt dispozitiv video.

  Puteți utilizați The NAME pentru a conecta ieșirea sunetului surround DVD la o componentă echipată cu decodor MPEG 2 sau Dolby Digital ™, de ex. un receptor.

  Puteți utiliza deasemenea, The NAME ca legătură audio digitală între playerul dvs. CD sau DVD și convertorul DA și apoi la amplificatorul dvs.

  Perfect pentru conexiunile prin cablu TV și radio.

  CARACTERISTICI:

  The NAME este un cablu coaxial de interconexiune de Ø 7,3 mm, care cuprinde:

  Scut dublu: Oferă semnalelor dvs. o protecție excelentă împotriva zgomotelor nedorite și a interferențelor cauzate de frecvența radio din exterior și de alte tulburări electromagnetice.

  Nucleu solid:Un conductor central de 1,1 mm care oferă o lățime de bandă de înaltă frecvență și un transfer redus de semnal de pierdere.

  Oțel pur acoperit cu argint: Atât nucleul cât și învelișul sunt realizate din cupru dens de înaltă puritate (OFC). Această compoziție menține integritatea semnalului și asigură o rezistență maximă. Calitatea semnalului durează!

  Izolație: Materialul izolator intern care separă conductorii participă fizic la transferul de semnal și la calitatea acestuia. The NAME este echipat cu un material prim care susține fidelitatea audio și fidelitate optimă. Izolația internă a utilizatorului NAME asigură pierderi minime ale semnalului și o încărcare capacitivă parazită foarte mică de 59 pF / m.

  Conectori de înaltă calitate: calitatea conectorilor aduce o contribuție considerabilă la performanța generală a cablului. The NAME se potrivește cu conectori de tip RCA de aceeași calitate ca și cei găsiți în cablurile noastre: sunt nemagnetice, având izolație internă din teflon și sunt acoperite cu strat de cupru, argint și în cele din urmă cu aur de 24 de carate, și conexiune durabilă.

  Protecție excelentă și durabilitate: Conductorii densi de argint, precum și învelișul HULLIFLEX® robust și rezistent, asigură o protecție optimă împotriva atacului chimic (coroziv) cauzat de factori externi și asigură o durată de viață foarte lungă.

  Van den Hul THE NAME
  TRUE TRANSMISSION TECHNOLOGY * HYBRID DESIGN * HALOGEEN FREE

  The Name is a very high quality affordable cable that offers all the features and high quality you expect from Van den Hul. The Name’s 75 ohm impedance makes it an ideal starter cable which can be used in many different applications. Available with RCA connectors only.

  The Name is available as:
  standard: stereo pair box packed with RCA (unbalanced) connectors
  single packed “antenna” version with television style coaxial plugs (male and female, metal screened, right angled (elbow type), high quality Hirschmann brand)

  FEATURES
  A double shielded solid core with pure silver coated OFC.
  Provides your signals excellent protection against unwanted noise and interference from the outside world’s radio frequency and other electromagnetic disturbances.
  Last but not least, The Name’s dense silver coated conductors, as well as its rugged and hardwearing Hulliflex® jacket provide an optimal protection against chemical (corrosive) attack from the outside world and ensure a very long lifespan.

  Specs THE NAME
  Design purpose Interlink – unbalanced
  Conductor material Silver plated OFC
  Jacket color sand-colored

  Pentru mai multe informatii : Sursa articol : olx

  0 Reviews