Decizia luată de Elisabeta a II-a după întrevederea cu prințul William și cu prințul Harry

Elisabeta a II-a, care s-a întâlnit cu prinţul de Wales, ducele de Cambridge şi ducele de Sussex, a analizat următorii paşi care vor fi făcuţi în relaţia cu ducii de Sussex.

Melin.ro - Director web cu pe categorii si gratuita, Anunturi gratuite din Romania, Director web romanesc cu anunturi gratuite pe categorii de interes - anunturi gratuite

”Astăzi, familia mea a avut o întâlnire foarte constructivă privind viitorul nepotului meu și al familiei sale”, arată Elisabeta a II-a în textul publicat pe contul oficial de Twitter al Casei Regale.

Familia regală a Marii Britanii avea programată o întâlnire pentru a discuta aspectele legate de anunțul ducilor de Sussex, la reședința reginei Elisabeta a II-a din Norfolk, Sandringham, a notat news.ro. Printre invitați s-au aflat, potrivit presei britanice, regina Elizabeth a II-a, prințul moștenitor Charles, prințul William și prințul Harry.

Sursa articol : https://www.realitatea.net/stiri/extern/decizia-luata-de-elisabeta-a-iia-dupa-intrevederea-cu-printul-william-si-cu-printul-harry_5e1cb2e0c90a0e11ae6cfbef

😊 ce zi e azi - #cezieazi 🇷🇴 Ce zi e azi ? 🎁 #cezieazi