Dacia Unirea Brăila s-a reunit astăzi la Stadionul Municipal

Astăzi după amiază, la Stadionul Municipal din Brăila, antrenorul Florentin Petre a sunat adunarea pentru startul pregătirilor returului Ligii a 3-a al echipei Dacia Unirea Brăila. 

Până pe 2 februarie echipa se va pregăti pe Municipal, în zilele de luni, marți, joi și vineri, iar miercuri și sâmbătă la ”balon”. La reunirea lotului a fost prezent și Patrick Petre, fiul antrenorului principal, și Bogdan Dumitru, un jucător care a fost format la Dacia Unirea Brăila și a mai jucat în Liga a 2-a la CS Otopeni, Corona Brașov, Gloria Buzău și Farul Constanța, iar sezonul trecut a jucat la Sportul Chiscani.

Melin.ro - Director web cu anunturi gratuite pe categorii si promovare online gratuita, Anunturi gratuite din Romania, Director web romanesc cu anunturi gratuite pe categorii de interes - anunturi gratuite

Dintre jucătorii străini care au jucat în turul campionatului au fost prezenți atacantul Jean Claude Essomba, fundașul central Cisse Oumar și italianul Sebastiano Cosentino. O altă noutate este juniorul Bogdan Petre, născut în anul 2004. Laurențiu Manole, cealaltă noutate din lotul echipei brăilene, va veni la pregătiri începând din 20 ianuarie.

Până la finalul săptămânii mai sunt așteptați și alți jucători, care să întărească lotul echipei brăilene în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Una dintre aceste noutăți va fi nigerianul Dino Eze, jucător care a evoluat în Liga 1 la Goria Buzău.

La începutul lunii februarie jucătorii de la Dacia Unirea vor pleca în cantonament la Poiana Brașov, după care au programate 5 meciuri amicale, care se vor juca cel mai probabil pe terenurile adversarelor.

😊 ce zi e azi - #cezieazi 🇷🇴 Ce zi e azi ? 🎁 #cezieazi

The post Dacia Unirea Brăila s-a reunit astăzi la Stadionul Municipal appeared first on Realitatea de Brăila.

Sursa articol : realitatea