Menu

Cursiera Merida Ride 300 – 2015

Este o bicicleta cu un cadru din aluminiu cu geometrie endurance ceea ce o face sa fie foarte confortabila atat ca pozitie in sa cat si ca amortizare a denivelarilor drumului.
Atat furca cat si tija de sa sunt din carbon. Fiind din carbon tija de sa este foarte usoara, rezistenta dar si flexibila ceea ce sporeste gradul de confort. Saua originala a fost de la Merida dar am schimbat-o cu o sa de la Bontrager mai performanta. Tija de la furca nu a fost taiata asa incat va putea fi ajustata pentru orice preferinte.
Echiparea este Shimano Tiagra 2X10 cu angrenaj 34/50 si pinioane 11/30. Anvelopele de acum sunt Continental GrandPrix, anvelope pentru endurance (se pot parcurge cateva mii de km cu ele). Cel de pe spate este nou iar cel de pe fata are maxim 25% grad de uzura (cauciucurile au martori de uzura).
Bicicleta o vand dotata cu pedale SPD Shimano cumparate in vara lui 2018, cu suporti de bidon Merida si bidoane Merida.
Bicicleta a fost extrem de bine intretinuta

anunturi gratuite - Director web cu anunturi gratuite pe categorii si promovare online gratuita, Anunturi gratuite, Aduga anunt, Anunturi imobiliare, Anunturi auto, Prestari servicii, Anunturi angajari, Anunturi pe categorii, Anunturi de vanzare, Anunturi de inchiriat, Director web romanesc cu anunturi gratuite pe categorii de interes - director web

Telefon : 0744321774