Cum ne surprinde vremea în următoarele zile. Vezi cât de frig va fi

Mâine, în ţară cerul va fi variabil. La Briceni şi Soroca se va înregistra un grad, iar la Bălți cu unul mai mult. La Orhei termometrele vor indica trei grade, iar la Tiraspol se aşteaptă până la patru. La Leova sunt anunţate cinci grade, iar la Comrat şi Cahul şase. În Capitală, în această noapte vor fi minus şapte grade, iar mâine patru.

Melin.ro - Director web cu anunturi gratuite pe categorii si promovare online gratuita, Anunturi gratuite din Romania, Director web romanesc cu anunturi gratuite pe categorii de interes - anunturi gratuite

În următoarele zile termometrele vor arăta între patru şi opt grade. Noaptea se vor înregistra între minus şase şi două grade.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid se vor înregistra 12 grade, iar la Paris şi Berlin şase. La Londra va fi cu un grad mai mult. În capitala Italiei maxima va fi de 14 grade. La Viena şi Varşovia vor fi trei grade.

La Praga şi Belgrad se aşteaptă patru grade, iar la Budapesta două grade sub zero. La Bucureşti sunt prognozate două grade. La Atena va ploua, iar termometrele vor arăta 14 grade. La Kiev şi Moscova sunt anunţate zero grade. La Ankara se vor înregistra şapte grade.

😊 ce zi e azi - #cezieazi 🇷🇴 Ce zi e azi ? 🎁 #cezieazi

Sursa articol : https://www.publika.md/cum-ne-surprinde-vremea-in-urmatoarele-zile-vezi-cat-de-frig-va-fi_3060747.html