Continuă MASACRUL în Rezervația Naturală Scărița Belioara. Autoritățile în continuare DORM !

Nici nu am intrat bine în iarnă că au început jafurile pădurilor în Munții Apuseni. Ce este cel mai trist este faptul că prăduitorii nu mai țin cont de nimic, taie tot ce le iese în cale. Astfel că au dat iama în cea mai prețioasă rezervație geobotanică a Munților Apuseni, Scărița Belioara.

Melin.ro - Director web cu anunturi gratuite pe categorii si promovare online gratuita, Anunturi gratuite din Romania, Director web romanesc cu anunturi gratuite pe categorii de interes - anunturi gratuite

În ultimul an zeci de fagi colosali au fost puși la pământ și măcelăriți cu bună știință iar ce este cel mai grav este că jefuitorii distrug flora doar ca să acopere cioatele.

Înființată în 1958, Rezervația Scărița Belioara, este situată în masivul Muntele Mare a fost mult timp o atracție pentru cercetători, turiști, localnici.Din păcate lipsa de interes a autorităților își spune cuvântul.

Masacrul din rezervația Naturală Scărița Belioara continuă în ciuda faptului că au fost făcute zeci de sesizări. Nimeni nu reacționează. Chiar și reprezentanții ariilor protejate au semnalat autorităților tăierile și distrugerea florei, nimic însă.

😊 ce zi e azi - #cezieazi 🇷🇴 Ce zi e azi ? 🎁 #cezieazi

The post Continuă MASACRUL în Rezervația Naturală Scărița Belioara. Autoritățile în continuare DORM ! appeared first on Realitatea de Alba.

Sursa articol : realitatea