Claudiu Manda (PSD) nu vrea „proști” în funcții publice

Claudiu Manda, europarlamentar PSD, aflat la Buzău, i-a spus joi lui Marcel Ciolacu că are o propunere pentru viitorul Congres. Manda a mai spus, fără a da vreun nume, că PSD nu trebuie să mai ajungă în situația în care „unii care nu știu să se exprime” să arunce „la gunoi” munca întregului partid.

Melin.ro - Director web cu pe categorii si gratuita, Anunturi gratuite din Romania, Director web romanesc cu anunturi gratuite pe categorii de interes - anunturi gratuite

Claudiu Manda a zis că nu mai vrea proști în funcții publice.

„Dacă tot zicea Marcel Ciolacu că sunt radical. Poate ar trebui să spunem aici câteva lucruri pentru congres (congresul PSD din februarie – n.red.). Nu o să mai susținem proști în funcții publice, ca să ne facă de râs. Pentru că munca noastră de multe ori, ne-o aruncă la coș capacitatea de a vorbi a unora sau a altora pe care,  din păcate, i-am sprijinit-o. Să ne asumăm  greșelile, dar să nu le mai facem”, a zis Claudiu Manda.

Claudiu Manda a afirmat că Ciolacu este „vulpoiul bătrân” de care are nevoie PSD.

😊 ce zi e azi - #cezieazi 🇷🇴 Ce zi e azi ? 🎁 #cezieazi

„Eu cred că Marcel Ciolacu este vulpoiul de care PSD are nevoie în frunte și cred că împreună cu Paul (n.r. – Paul Stănescu) și cu toți ceilalți putem face o echipă care să ne conducă la victorii la alegerile locale și bineînțeles un rezultat excelent la alegerile parlamentare”, a mai spus Manda.

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, şi secretarul general interimar al PSD, Paul Stănescu, au participat joi la Conferinţa de alegeri a Organizaţiei Judeţene PSD Buzău.

Congresul PSD va avea loc la sfârșitul lunii februarie pentru alegerea unei noi conduceri. După demisia Vioricăi Dăncilă de la cârma PSD, a fost ales ca președinte interimar Marcel Ciolacu, alături de o echipă, din care fac parte și Paul Stănescu, Niculae Bădălău.

Sursa articol : https://www.realitatea.net/stiri/actual/claudiu-manda-psd-nu-vrea-prosti-in-functii-publice_5e1755b14ace2619d45f7292