Anunturi gratuite,director web,adauga anunt pe melin.ro

Bilantul infectiilor cu coronavirus in Romania a explodat! Miercuri dimineata, autoritatile au anuntat al 13-lea deces. – Anunturi gratuite,director web,adauga anunt pe melin.ro

Bilantul infectiilor cu coronavirus in Romania a explodat! Miercuri dimineata, autoritatile au anuntat al 13-lea deces.

Grupul de comunicare strategica a anuntat, miercuri, un nou bilant al imbolnavirilor cu coronavirus.
Potrivit ultimelor date facute publice de GCS, numarul infectiilor cu COVID-19 a ajuns, miercuri, la 906.

Pana astazi, 25 martie, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 906 cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre cele 906 persoane confirmate pozitiv, 86 au fost declarate vindecate si externate (53 la Timisoara, 23 la Bucuresti, 6 la Craiova, 2 la Constanta, unul la Cluj si unul la Iasi).

Pana astazi, 25 martie, 13 persoane diagnosticate cu infectie cu COVID-19 si cu boli cronice preexistente, internate in spitale din Bucuresti, Iasi, Suceava, Arad, Craiova, Timisoara si Bacau, au decedat.

De la ultima informare transmisa de Grupul de Comunicare Strategica, au fost inregistrate alte 144 de noi cazuri de imbolnavire.

cezieazi.ro 🇷🇴 ce zi e astazi ? 🎁 #cezieazi

Pacientii nou confirmati au varsta cuprinsa intre 3 ani si 79 de ani.

La ATI, in acest moment, sunt internati 18 pacienti, din care 8 in stare grava. Starea de sanatate a celorlalti pacienti este buna, stationara.

Pe teritoriul Romaniei, in carantina institutionalizata sunt 6.016 de persoane pentru care se efectueaza verificari pentru a depista daca au contactat virusul COVID – 19 (coronavirus). Alte 100.199 de persoane sunt in izolare la domiciliu si se afla sub monitorizare medicala. Mentionam ca aceste cifre referitoare la persoanele carantinate si izolate nu cuprind cifrele cu privire la situatia din municipiul Bucuresti, pentru care vom comunica in cel mai scurt timp posibil.

Pana la aceasta data, la nivel national, au fost prelucrate 14.466 de teste, din care 646 in unitati medicale private.

In ultimele 24 de ore, au fost inregistrate 1.391 de apeluri la numarul unic de urgenta 112 si 9.359 la linia TELVERDE (0800 800 358), deschisa special pentru informarea cetatenilor.

De la ultima raportare, tara noastra a inregistrat inca 218 persoane nou depistate cu COVID 19, iar totalul imbolnavirilor a ajuns la 794, la nivel national.

Si numarul mortilor creste de la o zi la alta. Miercuri dimineata, autoritatile au anuntat al 13-lea deces.

Sursa articol : https://jurnaldecraiova.ro/bilantul-infectiilor-cu-coronavirus-in-romania-a-explodat-miercuri-dimineata-autoritatile-au-anuntat-al-13-lea-deces/