Balsam milkshake 100ml

Balsamul nutritiv Milk Shake Integrity are o actiune profunda fiind conceput special pentru a hrani toate tipurile de par, contribuind la mentinerea culorii timp indelungat.Contine unt organic din arborele muru muru fiind bogat in acizi grasi care hraneste, hidrateaza si catifeleaza firul de par.Totodata este bogat in vitamina A.Repara, hidrateaza si reda sanatatea si frumusetea parului.Patrunde usor in par, lucrand in sinergie cu proteinele parului.Complexul de aminoacizi lucreaza atat in interiorul firului de par cat si in exteriorul acestuia, redand si protejand structura si imbunatatind vizibil aspectul si starea parului degradat.Are actiune de protejare si sigilare pe suprafata cuticulei, garantand un par sanatos, matasos si moale.

Melin.ro - Director web cu anunturi gratuite pe categorii si promovare online gratuita, Anunturi gratuite din Romania, Director web romanesc cu anunturi gratuite pe categorii de interes - anunturi gratuite

Pretul nu include transport. Plata se face în cont ING de persoana fizica, cash sau ramburs . În București transport gratuit la comenzi peste 500 de lei.

Detalii pe whatsapp 756 – arata telefon – .

Pentru mai multe informatii : Sursa articol : olx

😊 ce zi e azi - #cezieazi 🇷🇴 Ce zi e azi ? 🎁 #cezieazi