Anunturi gratuite,director web,adauga anunt pe melin.ro

Ansamblu De Joaca Din Sisal Pentru Pisici, Inaltime 90 Cm, Negru – Anunturi gratuite,director web,adauga anunt pe melin.ro

Ansamblu De Joaca Din Sisal Pentru Pisici, Inaltime 90 Cm, Negru

Ansamblu de joaca din sisal pentru pisici, inaltime 90 cm, negru.

Ansamblu de joaca pentru pisici ofera posibilitatea de aventura pentru pisica ta, o ajuta, ii sprijina capacitatea de alpinism si are grija de gherutele ei. Totusi, el combina mai multe variante de joc si spatiu pentru odihna si retragere.

Pisicile il vor folosi pentru dormit, zgariat si joaca. Sfoara cu care sunt inveliti stalpii este produsa din Sisal, o planta ce atrage natural majoritatea pisicilor si le stimuleaza comportamentul activ.

Ansamblul de joaca din sisal are o inaltime de 90 cm, împărțit în 5 etaje, prin care pisica se poate mișca și juca libera. Construcția solidă cu baza mare asigură stabilitatea ansamblului.

cezieazi.ro 🇷🇴 ce zi e astazi ? 🎁 #cezieazi

Ansamblul este realizat din sisal vegetal, care este din fibră de agave. Este ecologic, ceea ce îl face sigur pentru animalele noastre de companie. Baza este acoperita cu blană moale.

Un șoarece pufos este plasat pe ultimul etaj, ceea ce stimulează curiozitatea pisicii și încurajează pisica să se joace sau să vâneze.

Ansamblul se remarcă printr-o manopera modernă și confortabilă, datorită căreia va arăta bine în orice încăpere. El se va încadra perfect în orice decor de apartament – indiferent de stil sau accesorii.

Specificatii:

– culoare: negru

– dimensiuni (înălțime / lățime): 90x31cm.

Casutele sunt căptușite cu blană extrem de moale, ceea ce garantează o odihnă confortabilă.

Sursa articol : https://www.olx.ro/oferta/ansamblu-de-joaca-din-sisal-pentru-pisici-inaltime-90-cm-negru-IDdn35z.html