Anunturi gratuite,director web,adauga anunt pe melin.ro

"A fost proiectat de clovni, controlați de maimuțe". Angajații Boeing râd de avioanele prăbușite în mailuri interne – Anunturi gratuite,director web,adauga anunt pe melin.ro

„A fost proiectat de clovni, controlați de maimuțe”. Angajații Boeing râd de avioanele prăbușite în mailuri interne

Mesajele dintre angajații Boeing au fost primite luna trecută de Administrația Federală pentru Aviație (FAA) și de Congres. „Aceste mesaje nu reprezintă compania și ceea ce vrem să fim”, a subliniat Boeing.

Într-un schimb de mesaje, din aprilie 2017, un angajat al Boieng spune că „acest avion a fost proiectat de clovni, care au fost supravegheați de maimuțe”.

În februarie 2018, un al salariat al companiei aeriene americane a întrebat un coleg: „Ți-ai urca familia într-un avion MAX testat în acest simulator? Eu nu!”, iar răspunsul acestuia a venit scurt: „Nu”.

Boeing a oprit producția modelului de avion 737 MAX la sfârșitul anului trecut, iar ulterior l-a concediat pe directorul executiv Dennis Muilenburg.

cezieazi.ro 🇷🇴 ce zi e astazi ? 🎁 #cezieazi

Sursa articol : https://www.realitatea.net/stiri/politica/a-fost-proiectat-de-clovni-controlati-de-maimute-angajatii-boeing-rad-de-avioanele-prabusite-in-mailuri-interne_5e18ac83660c1d3bb356f30e