11 infracțiuni constatate în urma acțiunilor poliției din 13 ianuarie 2020

La data de 13 a.c., poliţişti din cadrul Biroului Ordine Publică şi Biroului Rutier, sprijiniţi de jandarmi au desfășurat acțiuni, pe raza municipiului, pentru prevenirea ilegalităţilor privind ordinea şi liniştea publică şi actele de comerţ.

De asemenea, aceştia au acţionat şi pentru conştientizarea şoferilor cu privire la riscurile la care se expun încălcând regulile de circulaţie, în vederea salvării de vieți și prevenirea accidentelor rutiere grave.

Melin.ro - Director web cu anunturi gratuite pe categorii si promovare online gratuita, Anunturi gratuite din Romania, Director web romanesc cu anunturi gratuite pe categorii de interes - anunturi gratuite

Pe timpul activităţilor au fost verificate mai multe societăţi comerciale, au fost legitimate 65 de  persoane și au fost oprite în trafic şi controlate 32 de autovehicule. Au fost 11 sancţiuni contravenţionale, dintre care 8 conform O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice şi 2 la Legea 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut în vederea suspendării dreptului de a conduce două permise de conducere.

The post 11 infracțiuni constatate în urma acțiunilor poliției din 13 ianuarie 2020 appeared first on Realitatea de Brăila.

😊 ce zi e azi - #cezieazi 🇷🇴 Ce zi e azi ? 🎁 #cezieazi

Sursa articol : realitatea